Lægehuset Nr.Nebel søger en sekretær pr. 1/11-2023 (evt før).

Ansættelsen er ca. 28 t/uge.

Det prioriteres at du har en baggrund som lægesekretær, gerne med erfaring fra almen praksis. Kendskab til IT-system XMO er en fordel, men ikke et krav.

Vi er et team bestående af 4 faste læger, 1 vikarlæge, uddannelseslæger, 4 sygeplejersker og 3 sekretærer. Vi har ca. 6000patienter tilknyttet praksis. I ferieperioderne har vi en del turister i området, som benytter vores praksis.

Vi tilbyder et job, hvor du selv er med til at præge og tilrettelægge hverdagen, et godt arbejdsmiljø, gode kolleger, hvor faglige diskussioner samt et godt grin er en del af vores hverdag.

Du skal være personlig engageret, fleksibel og have gode samarbejdsevner, være god til at kommunikere med patienter og kolleger både mundtligt og skriftligt. Du skal kunne bevare overblikket i en travl hverdag.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a være:

Betjening og visitering af patienter pr. telefon og i receptionen.

E-konsultation/e-bookinger.

Tidsbestillinger samt receptfornyelser.

Dosisdispenseret medicin.

Bestilling af varer.

Diverse administrative opgaver.

Vi forventer også, at du kan eller har lyst til at lære enkelte laboratorieopgaver, som at modtage og håndtere urinprøver, tage EKG, CRP og lign.

Løn ifølge overenskomst.

Ansøgningsfrit er d.8/9-2023 og samtaler afholdes i uge 38 – 2023.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen er du velkommen til at kontakte os på tlf. 75288022.

Ansøgningen sendes på mail: lnn@lnn.dk – mærket ansøgning, eller til lægehuset Nr. Nebel, Torvet 1, 6830 Nr. Nebel – mærket ansøgning.