Velkommen til klinikkens hjemmeside

Almen praksis deltager ikke i efterårets vaccinationsindsats

Man har fra Regionernes side besluttet, at de praktiserende læger i den kommende sæson ikke får nogen rolle i forbindelse med vederlagsfri vaccination af særlige målgrupper mod influenza oc COVID-19.

I stedet har man valgt at oprette vaccinationscentre, hvor man kan blive vaccineret.

Vi ser det som en klar forringelse af den service, der tilbydes borgerne, da det forringer borgernes tilgængelighed til vaccinationer, ikke mindst de ældre og socialt udsatte borgere.

Ved evt. spørgsmål vedr. vaccinationsindsatsen 2023, er vi derfor ikke i stand til at kunne give nogen svar. Vi opfordrer til, at man kontakter regionen for svar.

Lægehuset søger ny sekretær – se stillingsopslag her

eller under menupunktet Om Klinikken i menubjælken

Er du ny bruger, skal du registrere dig i boksen ovenfor.

Husk altid at registrere dig med dit sygesikringskort ved din ankomst til klinikken! Du kan også downloade dit sygesikringskort til mobilen via sundhedskort-appen og registrere dig herigennem.

Vil du bestille tid ved læge/sygeplejerske, forny recepter eller skrive til lægen, kan du logge på selvbetjening ovenfor. Du skal være opmærksom på, at lægen har 5 hverdage til at besvare mails og du bør således ikke skrive til lægen med akutte ting.

Bestilling af vanedannende medicin (sovemedicin, stærk smertestillende og beroligende medicin) skal ALTID bestilles ved lægen.

Lægerne har telefontid mandag til fredag mellem kl. 8 – 9
OBS! Telefonkonsultationen er forbeholdt korte henvendelser såsom svar på blodprøver, røntgenundersøgelser, fornyelse af vanedannende medicin, henvisninger o.l.

Für Touristen: Termine nur nach telefonischer Vereinbarung!

For tourists: Consultation by telephone contact only!